2015-09-10 09:25:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Változás állhat be szerelmi életében

Napi horoszkóp szeptember 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, együtt a Marssal. Rengeteg lehetősége adódik céljai eléréséhez. Ma a szokásosnál is nyitottabb a flörtölésre, akármit is csinál, fél szemmel mindig a másik nem tagjait lesi.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, együtt a Marssal. Ha egyedülálló, most megismerkedhet valakivel. A csillagok azt jelzik, hogy ez a találkozás valamiképpen kötődik az ön hobbijához, szenvedélyéhez... Az is elképzelhető, hogy a barátai mutatnak be önnek valakit.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold együtt áll a Marssal, az Oroszlán jegyében. Önnek is fordulatot hozhat a mai nap a szerelmi életében. Elképzelhető, hogy a munkája során ismerkedik meg valakivel, aki felkelti az érdeklődését. Ha igazán nyitott a párkapcsolatra, akkor szinte bármi lehet a kezdődő románcból...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, együtt a Marssal. Anyagi fellendülést jeleznek a csillagok, talán a munkahelyi ranglétrán sikerül előrébb lépnie, de az is lehet, hogy nagyon előnyös üzletet köt. Az biztos, hogy valamiképpen szerencsés lesz a mai nap!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Oroszlán jegyében áll, együtt a Marssal, és jó fényszögben az Uránusszal. Ez a bolygó most igazán bőkezűen szórja önre az áldásait. Érzései fellángolhatnak, és ez a feje tetejére állíthatja az összes korábbi elképzelését...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, együtt a Marssal. Szerelmi téren jeleznek változás a csillagok, elképzelhető, hogy új vonzalom ébred a szívében, ahogy az is, hogy a régi tűz éled újra... A Jupiter az ön jegyében áll, szemben vele pedig a Neptunusz, ez mindenképp szerencsés helyzetet jelez.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a szerelem jegyében áll, együtt a Marssal. Ön kiválóan ért hozzá, hogy apró gesztusokkal, kedveskedéssel elvarázsolja a párját. Most se fukarkodjon a gyengédséggel, így el tudja kerülni a konfliktusokat. Érzelmi élete a szokottnál élénkebbé válhat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében felkorbácsolhatja az ön becsvágyát, meg szeretné mutatni, mire képes. Hajlamos lehet arra, hogy mindenkiben ellenfelet lásson, pedig a helyzetnek korántsem kellene harccá fajulnia... Dolgozzon lassabban, de alaposan. Az eltérő vélemény még nem jelenti azt, hogy ön ellen van az, aki hangoztatja.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, együtt a Marssal. Szerencsés helyzet ez, ilyenkor a problémák inkább arra serkentik, hogy jobban tegye a dolgát. Optimizmusával most hegyeket tud megmozgatni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez az ön szerelmi életét is kedvezően befolyásolja. Felerősödik a vonzereje, a másik nemre gyakorolt hatása, varázsa. Most igen sok magányos Bak szülött megtalálhatja szíve választottját.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ha ön házasságban él, akkor legyen óvatos, most komoly kísértéseknek lesz kitéve. A nyár végi utazásra valóságos útitársként érkezhet a szerelem is. Fontolja meg, ér-e annyit egy futó románc, hogy véget vessen miatta a meglévő kapcsolatának...

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, együtt a Marssal. Az ön szerelmi életét is kedvezően befolyásolja ez a bolygóállás, most közelebb kerülhetnek egymáshoz a kedvesével. Tökéletes önök között a harmónia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: